Haberim

Haber Takip Uygulaması
BİLGİ
  • Lisans Ücretsiz
  • Boyut 3.4 MB
  • Sürüm 1.1
  • Dil Türkçe
  • Geliştirici ibrahim uysal

Haberim indir. Haber kategorisindeki bu uygulama iPhone içindir. Ücretsiz olarak yükleyebilirsiniz.

Farklı haber kaynaklarından güncel gelişmeleri takip etmek için kullanabileceğiniz Haberim uygulamasını tamamen ücretsiz olarak iPad ve iPhone cihazlarınızda kullanabilirsiniz.

Son derece basit tasarlanmış arayüzü sayesinde kolay bir kullanıma sahip olan Haberim uygulaması ile çeşitli haber kaynaklarından alınan güncel haberleri okuyabileceğiniz gibi aynı zamanda popüler olan internet blogları ve gazeteleri de kolaylıkla takip edebilirsiniz. Türkiye' nin en çok okunan haber kaynakları ve bloglarına sadece tek bir noktadan erişim imkanı sağlayan uygulama sayesinde ayrıca haberlere ait içerikleri görüntüleyebilir ve blogların RSS beslemelerini okuyabilirsiniz.

Özelleştirilebilir bir yapıya sahip olan uygulama ile haber kaynaklarını dilediğiniz gibi ekleyip çıkartabilir, haberlerin detayları arasında hızlı gezinti yapabilir, kaynakların sıralamasını istediğiniz gibi düzenleyebilir ve ilginizi çeken haberleri Facebook, Twitter gibi sosyal ağ hesaplarınızda arkadaşlarınız ile paylaşabilirsiniz.

Haberim indir